Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, podařilo se mi natáhnout vzduchovku a diabolka asi nějak vypadla, takže když jsem vystřelil tak prostě střelila naprázdno. Nemyslím si že by se nějak mechanicky poškodila - protože když jsem do ní dal poté diabolku a vystřelil, tak se chovala tak nějak normálně. Dočetl jsem se však, že by se sní střílet naprázdno nemělo (asi kvůli konzervaci aby nerezla) tak by mě zajímalo jeslti to nemám moc řešit, nebo jestli je docela důležité sní něco udělat aby se časem (koroze ze vnitř) hodně nepoškodila (kdyžtak co). Děkuji
Raději se naučte se vzuchovkou manipulovat tak, aby diabolka, popř. brok, nevypadly.. to znamená, zavírat současně pušku a hlaveň tak, aby k vypadnutí nedošlo. U broků je to vypadnutí častější, u nové diabolky se to stává velice málo. Některé broky vypadnou celou hlavní, protože mají menší průměr..Pokud máte starou otřelou diabolku, nebo "vyběhanou" hlaveň, je vysoce pravděpodobné, že se v hlavni také "neudrží". Takže používat nové kvalitní střelivo.., nebo si třeba pořídit i novou pušku..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.