Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna vany v bytovém jádru

Od: vana* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,

chceme v bytovém jádru měnit vanu s otočným umyvadlem za tento komplex s umyvadlem : ceske-vany.cz/... .

Nemá čirou náhodou někdo z rádců tuto variantu doma nebo třeba alespoň osobní zkušenost s výměnou vany v jádru?

Děkuji za případné odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tento typ vany s umyvadlem jsem neřešil. Ale...bytové jádro ...a náhradu klasické plechové vany 1500x750mm za sprchovou akrylátovou vaničku stejných rozměrů (nedávno uvedl na trh Roltechnik)

roltechnik.cz/...

a posuvné dveře

roltechnik-shop-triker.cz/...

případně

sanita.cz/...

a před rokem, trochu víc místa; vanička z litého mramoru 1200 x 800 x 30mm

roltechnik.cz/...

a posuvné dveře

sanita.cz/...

doplněno 03.07.15 10:28:

v obou případech vaničky umístěny co nejníže, cca 120mm horní hrana od podlahy (v panelovém bytě není možno snížit odpadové potrubí pod určitou mez), nižší umístění by lépe vyřešilo bezbariérovost, ale i tak to je obrovský rozdíl vůči vaně

doplněno 03.07.15 10:29:

příští týden by mělo být hotovo, pokusím se o foto...snad to vyjde...

vana*
hodnocení

Dobrý den, děkuji moc za tak obsáhlou odpověď včetně odkazů i za váš čas. Chtěla jsem se poradit s někým kdo má zkušenost s instalací stejné koupelnové sady. I tak vám děkuji a přeji ať se vám práce daří :)

jabraka*

Tato verze vany v paneláku je mi docela sympatická,protože zachovává původní koncepci a nevyžaduje mnoho zásahů do stávajících rozvodů vody a odpadů.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]