Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bazénová filtrace Bestway - náhradní díly

Od: fanca* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, máme bazénovou filtraci Bestway u které nám praskla krátká hadice se zataveným šroubením. Náhradní hadice není k dostání, tak nám v TVschopinku prodali náhradní hadici a šroubení zvlášť k této filtraci, ale šroubení není zatavené.Když manžel hadici namontoval k filtraci, voda pořád kape, a při zapnuté filtraci i protíká. Už jsme zkoušeli koudel, silikon, těsnění tak pořád kape. Nemůžete nám někdo poradit?

Děkuji Fanca*zed*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nico13
hodnocení

2x

Nemela byste fotku? Uplne totiz nerozumim tomu sroubeni.. U techto filtraci pripadaji v uvahu snad jen dva prumery hadic, ktere jsou ale bezne k dostani (zrovna vcera jsem ji kupoval v baumaxu), na prirube u filtrace byva tesnici krouzek, za kterym se hadice stahne sponkou

hodnocení

2x

něco takového?

bazenyobchod.cz/...

doplněno 01.07.15 22:10:

pokud je to ono, tak koupit, je skladem...

Bazénová filtrace Bestway - náhradní díly
fanca*
hodnocení

Dobrý den, mnohokrát děkuji za pomoc, hadici jsem již objednala. Ještě jednou díky. Fanca:)

fanca*
hodnocení

Dobý den, ano, to je ono. Jste skvělý. Děkuji FAnca:)

není zač, hlavně že filtrace bude zase funkční...

hodnocení

2x

Mě se do toho šroubení podařilo vlepit kousek odpadové PVC trubky. Na té mám napáskovanou běžnou bazénovou hadici. Jedu tak od letoška, a zatím dobrý.

emde
hodnocení

0x

Nabízím zbytek náhradních dílů ze zrušené filtrace Bestway 58126, ve které se pokazil motor. Např. poptávanou hadici ještě mám také a v dokonalejším provedení.

Bazénová filtrace Bestway - náhradní díly #2
jarmilapribylo

Dobrý den,

pokud je vaše nabídka ještě aktuální, tak sháním hadici z filtrace k bazénu P 6151.

Přibylová

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]