Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak tohle přidělat?

Od: kklaban odpovědí: 4 změna:

Ahoj všem, koupil jsem si takovou to objímku, se kterou chci přichytit plotový sloupek k trámku pergoly, ale za Boha nemohu přijít na to, jak to přidělat k tomu trámu. Je tam na tom matice, ale netuším jak to udělat, abych to mohl přichytit. Nemáte někdo šajnu?

Jak tohle přidělat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

tyhle objímky jsou dělané pro kombinované vrutošrouby...

takže jednu část zatočíte do dřeva, koukající závit zkrátíte dle potřeby a našroubujete objímku...

.

nebo klidně můžete objímku rezebrat, vyndat gumu, zkrz matici provrtat díru a dát tam normální vrut.

Osobně bych ale na přichycení plotového sloupku použil něco jako takového

Jak tohle přidělat? #2
kklaban
hodnocení

Děkuji vám, moc jste mi pomohl. To je přesně, co jsem potřeboval. DÍKY a mějte hezký večer.

ctenar*
hodnocení

0x

Neni ta objimka jen na trubky (rozvod vody po dome, ...)? Nezda se mi, ze by ten sroubecek se dvema zavity v plechu byl schopny dlouhodobe udrzet napeti pleteho dratoveho plotu *nevi*

no, když jich tam bude víc. Min.3 , možná 5. Záleží na situaci.

Jinak ten šroub se jmenuje svorník. Nedávno jsem je taky kupoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]