Nejste přihlášen/a.
Funkce mytí pracuje spolehlivě. Po uvolnění spouště v rukojeti se má zastavit motor čerpadla. Ten však začne cyklovat asi v 1 vteřinových intervalech to znamená, že zapne a hned zase vypne a tak pořád dokola. Nesetkal se někdo s tímto jevem? Nevím, je- li to elektro nebo mechano závada
Také mi to dělalo na "volnoběh", bez stříkání pistolí - vypne zapne - jakoby tam neudržel tlak vody a pořád se snažilo doplnit vodu a když vypne že má plno, tak začne znovu. Volal jsem na Karcher a prý je prasklá hlava = oprava dražší jak nová.
Tak jsem to vzteky rozebral a dole jak je trohranný plastový nálitek nasazen na motoru a v tom 3 pístky (u mého typu), podle mne ta hlava se vstupem a výstupem vody, tak ten jsem rozebral, těsnění natřel vodní vazelínou a zase dorval pořádným imbus klíčem s trubkou k motoru, aby se vše nakrev spojilo a od tý doby bez problému už asi rok a půl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.