Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, moc bych to nedramatizoval. Vám jde o jedinou věc - omyvatelnost malby.
Volil bych podle ceny takovou barvu, kde výrobce jasně uvádí tuto její vlastnost. Zdravím!
doplněno 28.06.15 10:16:babkazov - asi tak. Nebo dětem navléci rukavičky .
Pokud zvolíte to tapetování, tak snad Vás nepřekvapí cena těchto "nepapírových" tapet.
Z omyvatelné barvy stejně nedostanete mastné skvrny a větší špínu. A když umyjete, nebude to hezké. Stejně na malbě zůstanou fleky. Jiné, ale fleky. Jedině olejová, ale to fakt není hezké. Olejový sokl, to je fakt hnus. Myslím si a taky jsem to dělala, když děti byly malé, nechala jsem si barvu a tu jednu stěnu za pár minut přetřela. Jak se říká, štětkou vylískala. Chce to klid. Když jsou děti, pak hodně věcí se nesmí prožívat!
Kdysi mi děti hned po malování zapackaly předsíň. Nalila jsem na tři talíře různé barvy a nechala je udělat rukama barevné otisky. Takový jako sokl s barevnými otisky ruček. A bylo po problému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.