Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omyvatelná barva do kuchyně

Od: literakl* odpovědí: 4 změna:
Jakou barvu byste doporučili do kuchyně? Děti se špinavými rukami dotýkají zdi, takže mě láká zvolit nějakou omyvatelnou barvu. Našel jsem například: sortiment.hornbach.cz/... sortiment.hornbach.cz/... nejlevnejsi-barvy-laky.cz/... nejlevnejsi-barvy-laky.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Pro tyto účely bych ti doporučil vinylovou,nrbo vliesové tapety.Snesou i mastnoty a lehce se udržují čisté.Vzhledově jsou proti malbě nedostižné.

JABRAKA

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, moc bych to nedramatizoval. Vám jde o jedinou věc - omyvatelnost malby.

Volil bych podle ceny takovou barvu, kde výrobce jasně uvádí tuto její vlastnost. Zdravím!

doplněno 28.06.15 10:16:

babkazov - asi tak. Nebo dětem navléci rukavičky .

doplněno 29.06.15 10:44:

Pokud zvolíte to tapetování, tak snad Vás nepřekvapí cena těchto "nepapírových" tapet.

hodnocení

1x

Z omyvatelné barvy stejně nedostanete mastné skvrny a větší špínu. A když umyjete, nebude to hezké. Stejně na malbě zůstanou fleky. Jiné, ale fleky. Jedině olejová, ale to fakt není hezké. Olejový sokl, to je fakt hnus. Myslím si a taky jsem to dělala, když děti byly malé, nechala jsem si barvu a tu jednu stěnu za pár minut přetřela. Jak se říká, štětkou vylískala. :) Chce to klid. Když jsou děti, pak hodně věcí se nesmí prožívat!

doplněno 28.06.15 10:43:

Kdysi mi děti hned po malování zapackaly předsíň. Nalila jsem na tři talíře různé barvy a nechala je udělat rukama barevné otisky. Takový jako sokl s barevnými otisky ruček. A bylo po problému. :-D

karelmatyscak
hodnocení

0x

Ahoj, moc bych to nedramatizoval, když dítě bude chtít, tak zašpiní stejně všechno, lepší je to jednou za 3 měsíce přetřít ;) Pokud máš teda problém jen s kuchyní :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]