Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit sedačku?

Od: andrea2® odpovědí: 4 změna:

Prosím, máme zelenou sedačku, asi polská výroba a je to nějaká umělina. Zkoušela jsem Koralan, Vanish a kdovíco ještě, nepustí to, je to pořád plošně špinavé od používání. Nechápu, jak se ta špína může tak zažrat do uměliny bez vlasu. Napadá mne už jen acetonové ředidlo. Co myslíte?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

...zkusila bych ještě vodu s octem...ředidlo bych asi vynechala:)

hodnocení

0x

To, co píšete, je prostě tak. S tím máme problémy všichni, věci se prostě opotřebují. Řešit se to dá tak, že se nechá nově potáhnout (to ale musí být ty molitany uvnitř neprosezené) a tohle není vůbec levná záležitost. Nebo zamáčknout slzu do oka a prozkoumat stav konta a podívat se na akce, koupit edačku novou. A nejlevnější řešení je, koupit u Vietnamců (čmeláčkovou, hebkou, chlupatou) deku a sezení přikrýt. *hej* Všechny varianty jsou smutným příběhem, ale naprosto nevyhnutelným. Gauč má zenit za sebou.

jabraka*
hodnocení

0x

Já čistím sedačky kobercovým čističem Kärcher.Lze půjčit v půjčovně,nebo objednat u specifirmy.U nás od Slaného po Plzeň.

JABRAKA

bruno*
hodnocení

0x

Proboha, aceton ne! Ten fakt rozpustí každou špínu, ale zničí taky každou sedačku. Měl jsem podobný problém. Vyřešil jsem to velmi dekorativním přehozem se vzorem ve stylu tygr-leopard... A fakt to není drahé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]