Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz. Přecházím od ČEZu k jinému distributorovi elektřiny. Přechod má přijít k datu 1.8.2015. Musím si u ČEZu zažádat aby mi k poslednímu datu přišli odepsat hodiny nebo to dělají automaticky .
Děkuji za každou radu
Nevím jak ČEZ já byl u EON a když jsem odcházel tak jsem k datu nahlásil na jejich stránkách stav VT, NT a udělali mi vyúčtování k onomu datu se stavy co jsem jim poslal, bez problému...dejte dotaz na ČEZ či zkontrolujte jejich stránky třeba tam mají taky vyúčtování k ukončení odběru...ale mám dojem že se to dá nahlásit i na jejich zelenou linku...
Když sem přestupoval k novýmu dodavateli energií tak ten novej přišel k datu začátku napsat stav hodin a já sem to pro jistotu poslal pomocí nějakýho formuláře na www.cez.cz a ještě elektronickou poštou potvrdil Čezu a bylo hotovo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.