Nejste přihlášen/a.
Přesně tak,kdo nic neskusí,tak také nic nepozná.Já použivám k lepení všeho montážní pistolovou pěnu,což je kartuše,která se našroubuje na aplikační pistoly,bez ní néní dobré jí použivat,nebot by vám pěna z kartuše utekla bez užitku,pokud už někdo nevymyslel způsob jak jí zastavit,když jí nepotřebuji.Kartuše 500ml až 750ml stojí 120 až180kč a pistole 500 až 1000kč jak kde ve stavebninách a nebo v OBI.Stejně tak k lepení může posloužit i lepidlo na dlažbu,které je tvrdší a lepivější,než je samotný cement i to jsem poznal.Sundat dlažbu po přilepení tímto obyčejným lepidlem je umění.Je však nutné lepidlo spracovat do 3 hodin,po teto době už s ním nikdo ani nehne.Slovo drží jako beton je slabé slovo,to mě věřte.
A koľko tých bodov chcete dať na štvorák? Jeden - dva? Štvorák umelého kameňa predsa niečo váži,lebo je to betón povrchovo upravený.Ak by to malo držať poriadne,tak spotreba mamuta bude cenou na cene flexibilného lepidla na dlažbu a pri rovnej stene toho lepidla nejde až tak veľa.www.denbraven.sk/lepidla-na-obklady-a-dlazbu/0677-flexibilne-lepidlo-na-obklady-a-dlazbu-quartz-flex-c2te-63-sk24.html?lang=sk
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.