Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PVC soklové lišty samolepící - nedrží

Od: mana* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer, dneska jsem si koupila tyto pásky. Po nalepení / jsou samolepící /, tak vůbec nedrží. Když na to sáhnu lepí to jako čert. Už jsem to zkoušela nalepit po třetí a zase to spadlo. Prosím poraďte mi nějaké lepidlo, kterým bych to přilepila.

Děkuji moc. M

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a k čemu to lepíte, resp. není to mastné, navoskované nebo sprašující malba? Zdravím!

doplněno 24.06.15 22:20:

Odmastit můžete např. technickým benzínem (prodává se v drogerii jako čistič). Také při lepení té pásky ji moc nenatahujte, aby neměla snahu se smršťovat.

mana*
hodnocení

Už jsem níže psala je to na podlahové PVC a tutově to bude, že to není odmaštěné.

hodnocení

0x

pokud něco podobného

floorwood.cz/...

zkuste odmastit podklad, na který lepíte

tak na co to lepíte, zase PVC - podlahové? Pokud to nedrží, použijte Chemoprén dle návodu

chemopren.cz/...

mana*
hodnocení

Ano to je ta soklová páska. To bude tím, že podklad není odmaštěn. Je to lepeno na PVC podlahové. A na zeď mohu také požít toto lepidlo? Tam je to zase podmíněný savý a nesavý co?

Čím se prosím odmašťuje např. PVC, aby to tedy drželo?

Děkuji za radu.

Pokud páskou zakrýváte mezeru mezi podlahou a stěnou, lepidlo se nanáší pouze na PVC, na zeď ne. Jinak se dá použít i na zdivo, ale musí být pevné, ne na malbu...pouze na čistou základní omítku...Pro odmaštění použijte třeba syntetické ředidlo, technický benzín...Jar nepoužívejte, nemám s ním dobré zkušenosti...

mana*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]