Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fasáda - omítka

Od: kedar76 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,mám dotaz mužu na akrylatovou fasadní barvu použít fasádní probarvenou omítku jedná se o chalupu kde je smíšené zdivo děkuji.

doplněno 26.06.15 06:50:

prosím žádna rada?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč byste nemohl. Pochopil jsem dobře, fasáda je hotová, natřená akrylem. Vše na fádsádě dzží, nic se neloupe, neopadává. Vy na toto nanesete další vrstvu probarvené omítky.

Chápu Vás dobře?

doplněno 27.06.15 08:10:

Kedar, zdi nedychaji, to je jen mytus.

kedar76
hodnocení

ano přesně někde se to odlupuje ale to bych opravil jde mě o to že by to bylo lepší jak barva spíše mějde o propustnost aby to dejchalo ...

kedar76
hodnocení

je ta smíšene zdivo kamen většinou?

sparing78
hodnocení

0x
Zdravím,podle Vasi strucne otazky usuzuji ze jste si chatu pouze natrel na omitku(štuk).Na Vasi otazku odpo odpovidam ano muzete pouzit probarvenou omitku na akrylatovou barvu.Ovsem doporucuji plochy projit zda neni nekde nstavajici nater odlouply ci volny.Pak celou chatu poradne zpenetrovat a ja osobne bych plochy jeste pred omitkou potahl flexilepidlem.Tim se vyrovnaji pripadne nerovnosti ale hlavne to vytvori dokonaly podklad pro novou omitku.Preji Vam at se prace vydari.
sparing78
Urcite to bude vypadat lepe.Je treba zpracovani omitky nepodcenit.Je vice fatoru ktete maji vliv na vysledny efekt.Napriklad silne slunce,dest...napojeni atd atd.Nevim jak velke plochy mate ale chce to aby jste byli minimalne na to dva jinak se do toho nepoustejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]