Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
chci poprosit o radu. Mám zateplený balkon polystyrénem a potřebuji dodělat konečnou úpravu. Nechce se mi dávat perlinku a omítku a napadlo mě, použít plastové palubky. Otázka je, jestli je mohu lepit přímo na polystyrén, nebo jestli je postup práce jiný. Přišlo mi, že takové obložení, bude jednodušší než třeba omítka .
Díky za každou radu a za případný postup .
Vašek
No mě přijde jednodušší natáhnout polystyren lepidlem na polystyren s vložením perlinky a pak natáhnout fasádu nebo venkovní štuk. Přijde mi to takové čistější řešení. Kdoví, co se pod těmi plastovými palubkami bude dít (kondenzovat vlhkost apod.) Asi by se muselo myslet na nějaké odvětrávání. Kromě toho asi tam bude i nějaké okno, takže pokrytí palubkami bude dost pracné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.