Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odvrtani bezpecnostni vlozky fab

Od: laky* odpovědí: 9 změna:
Diky zkusim to vrtat nad ten napis fab snad to pude bych neveril ja je mosaz tvrda to je naka slitina

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud je to opravdu neodvrtatelná vložka, odděláte na tom řadu vrtáků a stejně jí neodvrtáte. Za prvé to není tak docela mosaz, za druhé jsou v těchto vložkách zalisované kalené kolíčky, mezi které se vrták zakousne a spolehlivě zlomí.

doplněno 19.06.15 15:20:

Proč tu máte otázku 2x? (pravidlo poradny Z6, račte si přečíst). Děláte tady v tom guláš!

doplněno 19.06.15 15:50:

Tak dokonce 3x! *sok*

laky*
hodnocení

Omlouvam se ani jsem necetl urcite prectu ani moc nejsem zbehli v internetu kazdopadne dekuji za odpoved
repkin*

Necetl ale podepsal, typický čecháček ... vložku rozzlomte a ne*erte se s tim. Příště pokračujte v diskusi v původní otázcve (pravděpodobně jste ji nemohl najít, takže příště nahoře v liště "Moje poradte.cz" ->> "Moje otázky -> Které jsem založil".

hodnocení

0x
Vrtání je zbytečně dlouhý. Velkej hasák a ulomit. To je hned.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Jo, velkej hasák je dobrej.Tak na zmordování celýho kování i dveří.

dam®

Čas zde strávený čekáním na solidní radu jste mohl investovat do solidního zámečníka a bylo by hotovo. Upřímě, ti jenž znají a mají praxi, vám zde neporadí, ani nesmí, jediné - ve vrtáku to není...

trtr

;), ;), kdybych to uměl, tak to neotevřu dřív, než majitel daná osoba prokáže, že je to opravdu její majetek. Jediná vyjímka je v ohrožení života, ale tam se většinou na nějaké nepoškození nedbá, primární je rychle otevřít.

Ale no tak. Chce to trochu přemýšlet a ne to bezhlavě rvát. Většinou to je minutová záležitost.

Ale jsou situace, kdy to prostě nejde použít a musí nastoupit jiný technologie.

Není potřeba velký hasák, na to stačí obyčejné sikovky. A na dveřích to žádné vážné stopy nenechá (zvlášť když je kolem vložky tak velká mezera, jako na fotce).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma odvrtanie fab

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]