Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde mam odvrtat bezpecnostni fab starsi vyrob

Od: laky* odpovědí: 10 změna:
Zdravim stratil jsem klice a nevy kde jak odvrtat bezpec. Fabku je zamceno na 1 zapad akorat mi to nici vrtaky odvral jsem tam 1 cm 12mm vratakama v miste diry klice asi ty stavitka sou s tytanu neb uz nevym 7 vrtaku ze vnitr vcudu poradte nechci znicit zamek dekuji
Kde mam odvrtat bezpecnostni fab starsi vyrob
Kde mam odvrtat bezpecnostni fab starsi vyrob #2
Kde mam odvrtat bezpecnostni fab starsi vyrob #3

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud to máte v tomhle stavu, bude jednodušší vložku vylomit. Je to celkem snadná práce na pár vteřin. Jak to provést? To tady radit nebudu, na to musíte přijít sám.

doplněno 19.06.15 15:38:

Ještě upozornění: některé zámky měly jakési zabezpečení. Když jste (jakýmkoliv způsobem) vyndal vložku ze zámku v zamčeném stavu, automaticky se přes otvor vložky přesunul ochraný plech, takže jiná vložka se nedala do zámku zasunout. Pro odblokování se musel zámek demontovat, rozebrat a ručně vrátit ten plech do původní polhy. Nebyl to problém u otevřených dveří, ale bylo to prakticky neřešitelné při dveřích zavřených.

laky*
hodnocení

Dekuji uz tam mam novou sezralo to 11 vrtaku pak vylomena byla bezpecnostni ale zamek v poradku

hodnocení

2x

vrtejte v místě, kde je nápis "FAB", vypadnou kolíky případně jim pomůžete a plochým šroubovákem otočíte, odemknete; následně si koupíte novou vložku...

doplněno 19.06.15 12:50:

nebo použijte toto

kdosiodjinud.cz/...

doplněno 19.06.15 12:52:

tak nějak vypadá i vaše vložka FAB

jpm.flox.cz/...

"tak nějak vypadá i vaše vložka FAB"

Až na to, že vložka v odkazu má 2 řady kolíčků, takže běžné odvrtání moc nepomůže.

laky*
hodnocení

Dekuji uz tam je nova ale byla bezpecnostni tak 11 vrtaku pryc ale zamek zachranen

albatros498022*
hodnocení

0x

Vrtá se pod otočnou bložkou pro klíč, vttákem kolem 6 - 7 mm, Asi tak ve středu mezery mezi nápisem FAB a vložkou klíče.

Já jako albatros, do středu mezery.

trtr
hodnocení

0x

Fabka se nevrtá, ale otevře, kdo je opravněn, ví jak. Za dobu Vašeho snažení by byla otevřena minimálně 2x.

albatros498022*

Mezi námi za kolik-

repkin*

200-1500 podle doby a arogance

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak odvrtat fabku
Otázky na téma jak odvrtat zámek

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]