Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na škvory obecné

Od: bbb* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

bydlíme dva roky v novostavbě bytového domu ve druhém patře.

Mám problém se škvory, máme jich plný balkon, mám tu truhlíky se surfinkami

a taky venkovní koberec, pěkně se pod ním drží. Ale sousedi pod námi koberec nemají a taky

jich tam mají mraky. Poraďte jak na ně a čím to je? Bydleli jsme už ve třech bytovkách a nikde to nebylo.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Poskytujete jim to, co oni potřebují. Škvor je vlastně užitečný, ale ani já jej mít ve své blízkosti nemusím mít. Obávám se, že jste právě vy poskytovateli zázemí tohoto hmyzu. Nevím, jak poradit, pokud nemám volit insekticidy... Já je například mívám ve schránce s poštou...

furtnic*
hodnocení

0x

Mají rádi vlhko a pod kobercem je pro ně ráj.Já je měl na dětské houpačce v otvoru pro provaz,který drží houpačku.Koberec pryč.Všechno vyčistit,spáry na balkoně utěsnit a měl by bejt klid.Oni lezou do těsnějších vlhčích spár a prostorů,takže jim musíte odebrat zázemí.Zajímalo by mě,jestli jste ten koberec měli všude,kde jste bydleli.A nebo taky může bejt v oblasti jejich větší výskyt,takže je jich tam víc a tím pádem jsou na víc místech.

hodnocení

0x

Škvor má na zádech takovou brašničku a v ní schovaná křidélka. :D Takže ikdyž je zahubíte, nastěhují se k vám ti sousedovi a taky ti úplně cizí. Taky je příliš nemiluji, ale co už?! ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]