Zdravím ve spolek Mam takový dotaz na kolik muže přibližně přijít elektroinstalace v bytovém jadře při rekonstrukci. Jednalo by se o dvojvypínač ke světlum pro koupelnu a záchod zasuvku pro pračku a zasuvku a světlo pro ,,galerku,, bez revize? Je mi jasné že je to sekyrková polévka ale myslím že by to šlo odhadnout.
Ahoj, zkus napsat na steval.cz, před 3/4 rokem jsem měl stejný problém. Popíšeš jim svou situaci a domluvíte se, udělají návrh s ceníkem. Já byl s němi spokojen.
Na přesnou odpověď je málo informací. Pokud je vše v pořádku, tak 3.000,-, ale jaký je stav elektroinstace? Obdobný případ jsem řešil a když jsem si prohlédl stav elektroinstalace, tak bylo nutné vyměnit komplet krabice v jádru, jistič a některé kabely. Pak cena narostla. Pokud není znám stav elektroinstalace, tak je to jen hádání z křišťálové koule. Před zakázkou si vždy prohlédnu situaci na místě a pak mohu vykalkulovat cenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.