Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake omitky na fasadu

Od: brambora* odpovědí: 9 změna:

co dat na zateplenou fasadu misto drahych omitek mame polystyren uz a perlinku pretazenou lepidlem a nechce se nam davat zbytecne drahe omitky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

furtnic*
hodnocení

0x

Na takhle zhotovený podklad se hodí hotová omítka ,která je už barevná.Ale tím pádem i dražší.Pak je varianta,kterou udělal kamarád.Venkovní fajnovou a venkovní malbu.Fajnovou- mrazuvzdornou venkovní štukovou omítku a malba primalex na fasády.Jestli je to levnější se musím přiznat nevím,protože omítku jsem nedělal,tak nevím.Ale osobně bych to udělal jako on.Tyto suroviny kupuji často a přijde mi to lacinější v porovnání s hotovými.

Ať se daří

doplněno 23.06.09 16:28:

Ještě bych doplnil,že je to stejné jako když děláte omítky vnitřní.Akorát místo štukové vnitřní koupíte venkovní.Ale taky záleží,jestli chcete na omítku nějaké vzory,třeba mnichovskou apod. s fajnovou asi těch možností tolik není,i když šikovné ruce dokáží dělat divy.

hodnocení

0x

všichni co mají certifikovaný systém zateplení, všichni kteří se v tom vyznají, soudní znalci a jiní, Vám sdělí, že nelze použít na zateplení jen štukovou omítku.

Pak jsou jiní, kteří Vám sdělí: " my to tam dáváme a dobrý", ale jen na čas.

Pokud nechcete dávat "drahou" (kolik je to drahá) omítku, napenetrujte lepidlo, natáhněte druhou vrstvu lepidla do hladkého povrchu a pak fasádní barvu.

Nebo to nechte na pozdější čas, až budou peníze a pak natáhnete krásnou omítku.

brambora*
hodnocení

aco treba dat tenkovvrstvou omtku od hasitu asi 651 a smichat se stukem? dva ku jedny slo by to? vydrzi to?

Omítku tím zdegradujete a dočkáte se škaredé a flekaté omítky. Přikláním se k MIlanovi. Nechte na čas jen lepidlo a našetřete a pořádnou omítku. Experimenty nechte pro dobrodruhy.

bramboro, to nemyslíte vážně?

brambora*
hodnocení

ja se ptam jen jestli by to mohlo jit jsem od zeleza o stavebnictvi nevim nic ani nemam paru proto se ptam co mi tedy doporucite? nechci platit za pytel 800 kč to je na me dost

bramboro, dobrá, nemíchat pytle.

Co třeba pytel asi za 300Kč a z toho udělat 6-8 metrů čtverečných?

co vy na to?

brambora*
hodnocení

povidejte pane Milane to uz zni lakave co mate na mysli za material to vam budu vdecny kdyz mi napisete co to je diky moc

třeba basf-cc.cz/...

cena ceníková bez jakýkoliv slev:

25 kg, 350Kč i s DPH, 9metrů se udělá z jednoho pytle,

Samozřejmě asi Vám dají všude slevu.

603 902 651

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]