My máme Bosch typ vám teď neřeknu. Je to s mrazákem a je A+++ ale cena byla asi 16000kč do 8mi tisíc se také dá něco najít, záleží kolika litrovou.
ivanica
Taky máme bošku a ani já nevím typ, ale od bošky mám i myčku a zatím jsem spokojena, neměla jsem žádný problém a myslím, že jde o kvalitní přístroje, osobně nedám na tuto značku dopustit.
My máme za 6000 Kč Electrolux - koupili jsme před 3 lety v akci - velká, mrazák dole 3 šuplíky, vysoká 170 cm a "šlape" ty tři roky bez problému Vybírali jsme na Heureka.cz
stirecek*
Nápodobně - ale již má přes deset let. A bez poruchy.
Vyhněte se whirpoolu. Rozbila se měsíc po záruce, výrobní vada, neopravitelna. Co vím okolí je tahle značka průser (vyjma starých praček, ty fungovaly dobře). Lednice a myčky neumí. doplněno 17.06.15 20:59: Máme bosch, už tuším 4 nebo 5 let, šlape dobře a je krásná.
princip chlazeni je u vsech stejny , kompresory fyzicky vyrabi jedna firma, vyber podle vnitrniho usporadani, nevibirej podle poctu +, ale podle chladiciho vykonu, cim vysi, tim lepsi jinak 3x otevres lednici a pak budes cekat pul dne nez se nachladi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.