Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Máte někdo zkušenost s renovací zárubní a dveří od firmy Portas? Jde mi o cca 9 ks vnitřních kovových zárubní. Jsou to takové ty klasické tenké kovové zárubně a já bych potřebovala, aby byly pak rozšířeny tak, aby vypadaly jako dřevěné obložky. Dělali Vám to někomu? Také potřebuji zrenovovat ve stejném odstínu i těch 9 ks vnitřních dveří.
1. Prosím, jak probíhala u Vás ta renovace zárubní? A kolik Vás to stálo?
2. Kolik Vás stály zrenovované vnitřní dveře? + - jasně, že podle toho, jaké si vyberu prosklení atd..., ale jen ať mám nějakou představu, třeba obyčejné plné 80-tky.
Je to celkem 9 zárubní a dveří, tak se chci tak nějak psychicky připravit na tu sumu, kolik mě to bude stát. Ještě jsem uvažovala, že nechám zrenovovat jen try zárubně, třeba do tmavého odstínu a dveře si koupím nové v nějakém hoby marketu, ve světlém dekoru.Jen mám pak obavu, jestli by seděly a třeba nedřely atd... Prosím poraďte, děkuji.
Dobrý den, vždy se nejlépe psychicky připravíte na fakturaci tak, že si před objednávkou necháte udělat od řemeslníka cenovou nabídku (rozpis prací) dle Vašich jasných požadavků.
Podle toho se potom rozhodnete, zda jste ochotna takové peníze firmě věnovat či ne. Zdravím!
P.S. Případně zvolíte levnější firmu nebo jiné řešení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.