Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych si na terase v přízemí kde mám všude beton udělat zámkovku...po obvodu mám všude pískovec. Dlažba je 5 cm vysoká.
Betonek je rovný, jenom to potřebuji o + 1 cm zvednout abych byl na úrovni s nášlapovým schodem.
Mohu ten 1 cm nasypat betonovým pískem a nebo mám použit přesáté malinké kamínky o velikosti cca 4-6 mm. Pokud to není potřeba tak bych si ty kamínečky použil na něco jiného.. .
Co myslíte?
Ještě bych se chtěl optat, jaký mám koupit písek na spáry? Moc děkuji.
Dobrý den, na spáry se používá křemičitý písek. Ale, nevím, jestli je vhodné dávat zámkovku na betonovou plochu. Já bych to nedělal. Zdravím!
doplněno 12.06.15 05:38:Není uvedeno, zda je terasa krytá nebo ne. Pokud je krytá, tak bych se toho také nebál, ale u nekryté bych si nebyl jistý odvodněním, resp. vsakováním vody do betonu pod zámkovkou.
doplněno 12.06.15 09:39:junek - tak, pokud je terasa celá zakrytá, tak to udělejte. Tam problém s vodou nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.