Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zátěžový koberec

Od: zdenula* odpovědí: 15 změna:

Zdravím,chci se zeptat,chtěla bych dát do chodby v bytě zátěžový koberec.Kamarádka mi tento koberec nedoporučuje,údajně,pokud chodím doma v ponožkách,tak tento koberec ponožky trhá.Pro mne je to novinka,ale člověk se učí celý život...Vím že je to nic moc,ale dobře se ošetřuje a není drahý.díky moc.přeji hezký den z

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Těch zátěžových koberců je několik typů. Vaše kamarádka má na mysli koberc do čisticí zóny. Ten koberec je opravdu hrubý, drsný, pichlavý. Dává se ke vchdům. Vytáhne nečistoty z podrážek. ;) Jiné jsou zátěžové koberce do obytných prostor (třeba do hotelů),které na první pohled nerozeznáte od normálního koberce. Ani vzorem, ani barvou, ani výškou smyček. Jen se tak nešpiní a dají se čistit i vodou. Aniž by to zanechalo stopu.

search.seznam.cz/...

zdenula*
hodnocení

Zdravím babkazov®a wamp®,přesně tento koberec jsem myslela.Dávají je do hotelů a kanceláří.Uklízela jsem kanceláře a bylo to lepší,jak to šůrovat mopem ,nebo hadrou,oběma díky za radu.přeji hezký zbytek dne.z

hodnocení

2x

Zdravíčko. Mrkněte sem.

hodnocení

2x

Něco pravdy na tom je. Ono už stačí jen přejet rukou po ploše a je cítit, že to není žádná hebkost... Pokud chodíte doma bosky, brzy to na chodidlech pocítíte. Domu bych ho nedoporučoval. *stop*

zdenula*
hodnocení

Zdravím strejc®,já to zkusím,hlavně v zimě to tady protahuje.Z chodby v bytě je vidět na chodbu ven.Těsnění mám všude i na prahu,ale je to tady v tomto baráku nějak divně udělané,nic tu netěsní.Vím,že není hebký,ale dobře se čistí a není drahý.díky za vaši radu a názor.z

hodnocení

1x

Dobrý den,zátěžové koberce mám v celém bytě už několik let.Jsem spokojená a při příští výměně si je opět koupím.Doma chodím naboso, manžel v ponožkách a nezaznamenala jsem jejich neobvyklou spotřebu.

zdenula*
hodnocení

Děkuji mamina® a jak vysoký vlas u těchto koberců doporučujete?z

já je měl taky a ted sem si je dal i do novýho bytu neni stim jedinej problém vlas mám malej z duvodu lepší ůdržby *palec*

zdenula*
hodnocení

dabel®, Vám taky díky;)z.

eamadeo.cz/...

Tož mám něco takového,přišla jsem do prodejny,koukla který by se mi hodil a nechala uřezat.Mám je asi 5 roků a opravdu super.Před tím jsem měla asi 3x kovral a už nikdy více.Jak si vzpomenu na roky,kdy jsem je čistila a za chvíli byly vyšlapané chodníky...*afro*...Dnes povysávám a šmytec.DOPORUČUJI.

hodnocení

0x

Zdenko, marné! Musíte se vydat do prodejny a sáhnout si! ;) Uvědomuji si, že moji mladí mají taky zátěžový a na nich 4 kocoury. Když se stěhovali, brali koberec sebou, protože vypadal stále skvěle.

Babkazov,já nad zátěžákem dumala už dávno,kdy jsme ho měli v práci a pořád byl pěkný i když se po něm moc chodilo.Pak jsem byla u známé, která měla šedomodrý a bylo rozhodnuto.Dnes se už dělá v pěkných barvách a opravdu vydrží.

zdenula*
hodnocení

babkazov® a mamina® ,díky skočím si do Trendu ségra má slevovou zákaznickou kartu,tak ještě ušetřím.Já jsem si koupila koberec s podkladem filc.Je barvy bílé kávy s nějakýma tmavšíma šmouhama a vlnovkama,zatím jsem spokojena,není tam vidět žýdný drobek,ani flek.Mám anduláka,takže o drobky není nouze*sok*.Jinak nejen vám moc děkuji za názory a rady.Přeji pěkný večer.z

joudic*
hodnocení

0x

ja mam tento a je perfektni a mnohem lepsi a prijemnejsi naboso nez klasicky hnusny smyckovy kobercove-centrum.cz/... muzu naprosto doporucit, navic se paradne poklada

doplněno 11.06.15 20:57:

navic stoji 103Kc za 1m2, idealni cena a pritom vlastnosti lepsi nez koberec za 300

zdenula*
hodnocení

joudic® i vám díky za radu.:)z

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]