Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou novou vrtačku

Od: kangaroo* odpovědí: 6 změna:

Mám zatím vyhlédnutou tuto Makita vrtačku, tak mi jí taky doporučíte nebo jinou?

Na domácí práce a na stavbu. Cenově tak 2-3000Kč případně podle výbavy a příslušenství.

vrtacky.heureka.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ovczaak*
hodnocení

1x

používám toto - aukro.cz/... - a spokojenost.uvádí,že je hobby,dostává hodně zabrat a pořád šlape...

mám prakticky tu samou ale z bauhausu s 5tiletou zárukou... záruka je dávno pryč, odsekáno několik elektroinstalací, vrtání s korunkou do panelu, cihel a všeho možného.

Už z ní i tekla vazelína ale stále maká jako blázen

asd1
hodnocení

0x

Jako vrtačka je super, na sekání je lepší kladivo s pneu příklepem (mám to z Lidlu a za ty peníze absolutní spokojenost)

hodnocení

0x

No pardon, ale nechápu dotaz s odkazem na web s 23 recenzemi uživatelů. 22 recenzí je kladných, jedna negativní a ta je nesmyslná...

Na domácí prace stačí vrtačka za 500 ze supermarketu. Na stavbu by hodně lidí kupovalo rovnou vrtací kladivo...

hodnocení

0x

bohate staci mam1640 makitu taky parada chybu urcite neudelas kup a vrtej.

hodnocení

0x

Typ příklepu, který je použit u vrtačky Makita HP1631K je problematický hlavně u železobetonu, betonu; do železa a dřeva půjde dobře, záleží pouze na dobrém vrtáku...pro beton a železobeton je třeba trochu jiný příklep, a nemusí to být velké vrtací kladivo...

doplněno 10.06.15 14:13:

typy příklepů

- elektro-pneumatický příklep, je mnohem účinnější než příklepový mechanismus běžné vrtačky - beton, železobeton, kámen

- příklepový mechanismus běžné vrtačky, funguje na principu dvou proti sobě položených ozubených koleček, která přes sebe začnou přeskakovat, a to vytváří potřebné rázy, využíváním příklepu však může dojít k obroušení ozubených kol - vhodné pro nepříliš tvrdé (stavební) materiály...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]