Nejste přihlášen/a.
Netušíte někdo, co udělat s téměř novými zvýrazňovači, na které mi chvíli svítilo slunko, a v důsledku toho přestaly psát? Jak je opět zprovoznit? Moc díky za radu!
Vím wasku. Opatrně jsem vyndala za pomoci ketlovaček a nebo nůžek tu silnou tuhu a nalila tam trošku ironu a nebo naposledy jsem četla ocet. Jen se do nich nějak dostat, záleží na druhu. Možná by stačilo i nakapat na tu plstěnou tuhu - nebo jak tomu mám říct. Ale to už si jistě poradíte.
Ale pozor, jednou jsem to trochu přehnala a měla jsem na psacím stole pěkný flek! Takže opravdu s mírou!
Napusťte pomocí kapátka, případně z lahvičky od očních kapek filcovou psací část fixu směsí denat.lihu s glycerinem (od oka) 8:2, nechte uzavřenou fixu cca 10 min "prolnout". Lze takto živit i fixy, které už "dopsaly", nikoliv že vyschly. Přeji, ať jsou ke zvýrazňování samé pozitivní zprávy!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.