Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozměr rohové skříňky

Od: jibre odpovědí: 4 změna:

Dobré ráno rádcové,

Poradí mi někdo v jakém místě se měří rozměr rohové skříňky,viz foto, v rozměrech š-80, h-40.

Děkuji předem za odpověď.

Rozměr rohové skříňky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, no, já bych řekl, že jde o rozměry - hloubka = od hrany, kde jsou dvířka až do rohu (špičky). Šířku bych měřil v nejširších bodech, tedy tam, kde se stěny dotýkají zdi a rovnoběžně s přední stěnou, kde jsou ta dvířka. Toť mé vysvětlení. Zdravím!

doplněno 06.06.15 10:00:

jibre - patrně máte pravdu Vy. Pokud má ta skříňka pasovat mezi jiné skříňky, tak to bude dle Vás. Takže, omlouvám se za špatnou informaci. Pokud znáte i výšku skříňky, tak lze ty rozměry i porovnat s obrázkem.

doplněno 06.06.15 10:11:

vladajanis - také jsem byl rychlejší v psaní, než uvažování (ale, zdálo se to být logické).

jibre
hodnocení

Přidávám půdorys skříňky, kde strana DE jsou dvířka. A nebude hloubka těch 40 strana AE a CD,aby vedle toho lícovala klasická skřínka s hloubkou 40?

Rozměr rohové skříňky #2
ar

Správně. uvažujete. Těch 80 je BA a BC

Pokud se nemýlím, tak hloubka je na vašem půdorysu z bodu B na střed bodů E a D ašířka je AC.

doplněno 06.06.15 10:08:

Jak se na to znovu dívám,tak ta hloubka je opravdu , jak píšete u vašeho půdorysu. OMLOUVÁM SE ZA UNÁHLENOU ODPOVĚĎ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]