Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou barvu omítky?

Od: mamulinka odpovědí: 2 změna:

Příští rok díky Zelené úsporám nám firma bude dělat zateplení domu. Víme, že pro údržbu je dobrá silikonová omítka hladká, ale stále zvažujeme, jakou barvu. Aby byla praktická. Sokl máme kamenný, zateplovat se nebude. Okna bílá. Střechu časem chceme do červenofialova. Prý omítková barva nemá být tmavší, aby polystyrén netrpěl. Zvažovali jsme "fádní" tradiční bílou, že případně se dá snadno přetřít (máme děti). Mě se líbí odstíny žluté a kolem oken udělat reliéf bílý. Jakou barvu byste dali vy?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

2x

Těžko říct. Pujčte si vzorník od obchodníka a vyberte si. odstínů je strašně moc. popřípadě že jste z moravy, mohu poskytnout kontakt na obchodníka.

hodnocení

2x

osobně bych volil nějaký dost světlý odstín žluté,zelené (viz obr.-MŠ v H.Pěna) oranžové...nebo bílá s šedou (viz obr 2tělocvična Jarošov n/N).Na obou dílech jsem měl podíl-dělal jsem na tom!

Jakou barvu omítky?
Jakou barvu omítky? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]