Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám firmu na celkovou rekonstrukci střechy a hned nazačátku máme problém, neboť se původní dřevený štít bude vyzdívat a firma později přišla na to, že stávající zeď neudží vyzdění, atak udělala dodatečné doúčtování nové zdi, která je 6m dlouhá a 2m vysoká. Chci jen dodat, že musejí starou zeď shodit a vykopat základy a udělat celou novou. A mne by zajímalo jestli je cena 75000 za takovou zeď v pořádku, neboť mne připadá dost vysoká. Děkuji a jsem s pozdravem. Michal
jednoduché - firma Vám musí při doúčtování dát rozpis prací a materiálu...ten dejte zkontrolovat jakémukoliv nezávislému stavaři - bude to stát peníze ale máte jistotu, že Vás nikdo nenatáhne...takhle po internetu jen podle Vašeho popisu to nikdo ani neodhadne - je zde příliš mnoho neznámých...a je třeba začít na místě činu - může se zjistit třeba i to že nová zeď nebude potřeba, ale když se mají kopat základy tak zřejmě ano...
Dobrý den, jak již uvedeno, tak od klávesnice to těžko posoudíme. Ale, už před časem mně říkal soused, že si chtěl nechat postavit klasický zděný plot od firmy a dostal od nich rozpis přes 100.000,- Kč. Zeď měla mít asi 12 metrů - nakonec to udělal svépomocí, s nízkou podezdívkou a laťky. To jen pro představu o cenách. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.