Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybrat síťku do okna?

Od: rsh odpovědí: 13 změna:

Jak vybrat síťku do okna proti hmyzu? Jak změřit velikost okna a kde ji jít koupit? Jsem z Ostravy. Mám klasická plastová okna.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

navštivte (zavolejte) výrobce oken a nechte to na něm; je to běžné i naše řešení...sám asi nic kloudného a alespoň trochu dobře vypadajicího na koleně nezhotovíte...

hodnocení

1x

V Obi nebo Baumaxu mají sítě do oken)podle rozměru okna vyberete příslušnou velikost.Součástí balení je lepicí páska, ta se nalepí na očistěný rám okna, na ni se nalepí síť, a přebývající síť se odřízne nebo ustřihne ))přes černou síť je lépe vidět))zvládne to každý))hezký den))

Cena asi 150 Kč ))mám je všude))

rej*
hodnocení

A jak změřit rozměry okna?

hodnocení

0x

Mame site s plastovym ramem, ktere se vlozi do oka a zajisti. na zimu jdou snadno vyndat. Obavam se, ze to doma jen tak neudelate, mozna ze dreva by ten ram sel. Takze zavolejte tam, kde sjte koupil okna, nebo maji akci a nechte si to zamerit. Site nejsou drahe, takze nejake slozite kuteni se podle meho nevyplati. neberte bilou sit, spatne je pres ni videt

eaf
hodnocení

Děkuji, já si koupím tu na lepení. Jak mám změřit rozměry okna prosím?

ar

Změříte si rám okna to je to co "kouká ze zdi" (ne rám křídla) a na něj to nalepíte, když chcete tu na lepení. Ty co dodávají výrobci oken jsou sundávací a na zimu se nechají sundat, tyhle lepící jsou tam do "rozpadnutí" a pak dá docela pakárnu sundat to zbylé lepidlo z rámu,ale ono to nějaký ten rok vydrží i bez sundávání na zimu.

Centimetrem?))

hodnocení

0x

Já bych jenom doporučila síťku černou - pak je v okně skoro neviditelná :)

hodnocení

0x

Po tom, kdy jsem viděla několik sousedů lepené sítě každý rok měnit, našla jsem si firmu. Servisman přijel, změřil, dohodli jsme cenu a pozítří hotové přivezl. 3x rám se sítí a jedenkrát síť, která se tváří jako roleta. Upozorňuji, že sítě se velice špiní, zanášejí. 2x nebo 3x za loňskou sezonu jsem je šoupla do vany pod sprchu. Neuvěřitelné, co z nich teklo! To s roletkou udělat nelze. Na zimu jsem je zabalila a šoupla do sklepa.

zlatestranky.cz/...

hodnocení

0x

Sítě na nalepení mají rozměry standardní a je tam i rezerva - ale vypadá to strašně a většinou moc nedrží.

Síť, kterou dodá dodavatel oken na míru, je přesná, s rámem, pevná... lze ji nechat i na okně přes zimu. Otec je má na oknech cca 4 roky a vypadají pořád jako nové. Hlavně jsou pevné a plní svůj účel.

Když si koupíte za třetinu ceny síť z obchodu, budete leptat rukama, bude to hnusné a za pár týdnů děravé, nebo uletí celá síť!

Problém mám já v podstatě stejný - mám doma fr. dveře o výšce 2310mm. Dveřní sítě dělají na 210 nebo 220cm - takže standard prostě neseženu.. přemýšlím o umělém snížení vrchní části,.. ale to bude taky vypadat jako od prasat...

(otevírací rám nemůžu mít - mám tam venkovní žaluzie)

Pokud bude mít někdo nápad nebo zkušenost, prosím o link - dveřní síťky nebo magnetické-průchozí, těch je hodně, ale jsou někde i nastavitelné nebo s rozměry na přání?

hodnocení

0x

Přimlouvám se za vyndávací sítě. Kdyby nic, tak občas je potřeba umýt parapet. A možná máte v zimě za oknem i krmítko pro ptáky.

Buď kontaktujte firmu od které máte okna, nebo si v v nějakém adresáři místních firem najděte někoho, kdo sítě a žaluzie a podobné věci vyrábí. Takhle jsem postupovala já. Přijel pán ze sousední vesnice, změřil a už durhý den nasazoval sítě. Cenu si nepamatuji, ale bylo to relativně levné.

hodnocení

0x

Univerzální sítě proti hmyzu se dělají i se suchým zipem. (Popravdě, všechny co jsem měl v ruce byly na suchý zip) Na okno se nalepí samolepící páska s háčky suchého zipu a na ně se pak připevní samotná síť. Např

nikdo*
hodnocení

0x

Taková malá rada z osobní zkušenosti. Kupte černou síťku. Není skoro vidět. Ta bílá hodně odráží světlo a vadí, překáží při pohledu ven, a je hodně vidět na okně i z venčí. Mají je v různých velikostech na internetových obchodech. Já to hledal přes heureku. Ale už je to hodně dlouho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]