Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žulové kostky - podklad

Od: mirekr® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám žulové kostky cca 20x20 cm nebo 20x30 cm. Chci kostkama vydláždit kousek zahrady, kde bude psí bouda. Vzniklá "terasa" bude sloužit jako místo pro ustavení psí boudy a výběh psa, aby si to před boudou nerozbahnil. Stačil by podklad pro kostky vysypat makadamem anebo na makadam ještě nasypat strusku(písek) a do toho položit kostky. Spáry bych vysypal pískem. Předem děkuji za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dáva se vetší s prosívkou (nevím jak se to přesně nazývá-pokud dáte jen kamanivo a na to písek-časem voda odplaví a ččistouns bude jen na kamenivu) zhutní a na to rýže či písek do kterého se klade

doplněno 03.06.15 21:15:

Rýže = kamenivo frakce 4/8 nebo 8/16 a pod to prosívka,frakci nevím ale nějak tuším že je to frakce 0/32 (prosívka-/písek/-frakce 0/4 a kamenivo frakce 16/32)řesně se v tom nevyznám i když s tím v praxi dělám ale názvy a jednotlivé frakce mne nezajímali.Přeji úspěšné provedení dané práce!

doplněno 03.06.15 21:16:

Ještě jsem zapomněl-zásyp křemičitý písek nebo prosívky ,nejmenší,nejjemnější frakce!

hodnocení

Co to znamená větší s prosívkou(makadam?) a rýže?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]