Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křeslo - poznáte model?

Od: kormoran odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

zajímalo by mne, jestli se dá o tomto křeslu zjistit něco víc. Jestli jde o nějaký konkrétní model s číselným označením atd. Líbí se mi repasovaná křesla z minulého století a rád bych znal alespoň název, než se rozhodnu co dál. :)
Nepoznáváte? Neznáte nějakou stránku, katalog atd.?

Křeslo - poznáte model?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Taková křesla jsme měli doma v 50tých letech. Tapecirunk byl z koňských žíní a nějakého vatelinu. Ty područky drží na opěradle na takových špalíčcích. Paráda, vrátil jste mě snad o šedesát let zpět :-D

hodnocení

0x

Konkrétní model to určitě je, ale v polovině minulého století to nebylo nic výjimečného. Byl to běžný nábytek. Měli jsme doma podobnná křesla, jen měla područky trochu hranatější.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, bude to vyrobeno okolo roku 1960. Pokud jste fanda tohoto nábytku, tak si skočte na Google a zadejte pojem "kreslo retro" a volbu Obrázky. Případně, "kreslo brusel" a zase volbu Obrázky. Tam si "pošmáknete". Zdravím!

P.S. Bruselský styl v nábytku byl úžasný, i když toto křeslo není přesně v tomto stylu.

hahanaj*
hodnocení

0x

připomíná mi to křeslo Halabala - koukněte na netu

pavel67
hodnocení

0x
Je to křeslo od architekta Jindřicha Halabala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]