Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upevnění dřevěného kola na zeď

Od: asde odpovědí: 6 změna:

Ahoj, jak byste upevnili toto dřevěné kolo na zeď garáže? Napadlo mě na svorník, který prostrčím prostřední dírou a stáhnu matkou, ale zase mi přijde zbytečné na ten svorník kupovat a používat chem. kotvu. Napadá vás lepší/jiné řešení?

Upevnění dřevěného kola na zeď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Hmozdinku a dlouhej sroub.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to kolo má jistě značnou váhu. Já bych raději zazdil do zdi kus trubky a na ní potom kolo nasadil (a zajistil asi závlačkou). Zdravím!

beri49*

Jak píše lego, hmoždinka a šroub by měl stačit, kolo bude šroub namáhat na střih, takže by to mělo vydržet v pohodě!

hodnocení

0x

Na střed kola (od stěny) přišroubovat nějakou desku, plech, atd.. no a pak použít normální hmoždinku a středem prostrčit normální vrut 5-6x60.

dam®
hodnocení

0x

Nevím na jakou zeď to chceš pověsit, ale hmoždinka 10mm a poctivě vykovaná skoba v ní zaražená to určitě udrží, bude to stylové, nebo jen trn v ose který nebude rušit pohledově.

shaleman*
hodnocení

0x

také jsem takové věšel na děrovanou cihlu... použil jsem chemickou maltu a závitovou tyč. Ještě tou dírou ve prostřed jsem protáhl drát a nasadil žárovku, hází to skvělé stíny při svícení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]