Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotaparát minolta dimage Z10

Od: alenk odpovědí: 9 změna:

Dobrý den prosím nemá někdo český manuál k fotoaparátu minolta dimage Z10? Na na netu je jen v anglištině děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zde (viz odkaz) je ke stažení a v češtině. Zdravím!

leteckaposta.cz/...

doplněno 25.05.15 13:53:

Ten návod jsem našel přímo na stránce Minolta, ale protože jsem tušil, že Vy budete mít problém ho tam najít, resp. zvolit si ten český, tak jsem ho stáhl, prohlédl a potom vložil na Leteckou poštu. A já viděl češtinu, tak překlad snad nepotřebujete. Pokud Vám to nejde stáhnout, tak viz kolega (a musíte mít povolené cookies v prohlížeči - jinak to prý nejde z té stránky stáhnout). Jde o stažení souboru nebo překlad?

doplněno 25.05.15 14:34:

Vkládal jsem tam návod v češtině. Nyní jsem si to ověřil - stáhnul jsem soubor a otevřel v programu pro čtení PDF souborů. A v celém návodu je zase čeština. Tedy, návod máte český a překlad je zbytečný. Nerozumím tomu, jaký problém řešíte a kde vidíte angličtinu.

Možná požádejte někoho ve Vašem okolí, aby to stáhl a otevřel.

pepana
hodnocení

Dobrý den předem moc děkuji za odkaz ale bohužel se mi nějak nedaří přeložit nemohl bych vás poprosit o provedení z vaší strany? zde je odkaz a email na který bych prosíl poslat pokud teda budete ochotný děkuji moc ( pepka13@seznam.cz )

aha píše mi to nelze tento soubou odeslat . Jedině asi po emailu kdyby to šlo?

Ten odkaz bez problémů funguje..

Klepněte myšítkem vpravo...dejte otevřít odkaz na nové kartě..

Na nové kartě v otevřeném souboru potom pravé myšítko...a uložit jako.

Je to otázka pár vteřin.

pepana
hodnocení

Dobrý den na ten odkaz kliknu pravím ale je to vše v anglištině děkuji

Je to v CZ...

Nevím kde se u Vás vzala angličtina..

pepana
hodnocení

Vážně nevím jak vám to mám vysvětlit prostě kliknu na soubour manual a otevře se jen v anglištině ,ale jinak vám děkuji za snyhu a ochotu mějte se.

ben®

Dobrý den, takže, otevřete tu stránku viz můj odkaz a tam stáhnete ten soubor, který tam je v modrém odkazu uprostřed stránky (DIMAGE_Z10_CZ.pdf), postupem, který Vám zde napsal kolega. Nic jiného tam nemusíte dělat. To se podařilo a máte ten soubor v PC? Vidíte, že v názvu souboru je CZ a to je ta česká verze návodu. Potom ten soubor musíte otevřít u sebe v PC v nějaké čtečce PDF souborů, Máte takový program v PC? A Vy skutečně po otevření toho staženého souboru, který je v češtině vidíte anglický text? Nejde o omyl a neotevíráte původní návod, který jste si dřívě stáhl v angličtině? Otevíráte ten soubor, který má v názvu CZ? No, více už asi neporadím. Zdravím!

doplněno 25.05.15 22:35:

Nemáte zač. A hurá, že se to nakonec povedlo. Ale, byla to docela "šichta" .

pepana
hodnocení

Ano de o překlad do češtiny, děkuji

pepana
hodnocení

Dobrý den no už to mám ! sláva, chyba byla v tom že jsem klikal na ten simbol ( letecká správa ) až teďka jak jste psal že mám kliknout uprostřed na modrý odkaz tak sem tak učinil a stahl na plochu, děkuju moc za váš čas a můj primitivní problém děkuju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]