Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebovala bych poradit.Mám novou bílou mikču a při malování bytu mi ji pan malíř nechtěně postříkal červenou barvou(něco jako Primalex).
Nevíte prosím, čím to vyprat?Skvrny jsem namočila gelem od Arielu - na skvrny a nic.Už jsem ji i několikrát prala a nechce to pustit.
Moc děkuji za rady - hezký den Marcela
Pokud jste mikču už několikrát prala, skvrny se staly tzv. zapranými a prakticky již neodstranitelnými... Škoda mikči, bílá je krásná.
DOBRÝ DEN,ZKUSTE ODLAKOVAČ NA NEHTY NA UŠNÍ ŠPILKU A ŠUDLIT A ŠUDLIT,HLAVNĚ ŠPILKY MĚNIT,JAK TO ZAČNE POUŠTĚT,MĚ TO POMÁHÁ NA HODNĚ FLEKŮ A NEZÁLEŽÍ,JESTLI JE S ACETONEM NEBO BEZ,JE TO SUPER I NA LEPIDLOVÉ SKVRNY OD ETIKET ČI LEPEK NA OBLEČENÍ,POTOM JEŠTĚ TECHNICKÝ BENZÍN,ALE S TÍM OPATRNĚ,JEN MÁLO,PAK OBLEČENÍ SMRDÍ,KDYŽ SE TO PŘEŽENE
ARIEL MĚ OSOBNĚ VELMI ZKLAMAL,NEVYČISTÍ ANI ČOKOLÁDU,TROCHU LEPŠÍ JE WANISCH,ALE MUSEL BY HO ČLOVĚK MÍT VE 100L SUDU!
Marcelo, mám vyzkoušeno, mohlo by pomoci - zkuste domestos , ten smradlavý čistič na WC. Pokud je mikina opravdu čistě bílá - jinak získáte pouze flek jiné barvy! Trošičku na skvrnu kápněte a uvidíte, pro začátek si vyberte tu nejmenší a na nejmíň viditelném místě. Trošku rozetřete a po chvíli vypláchněte. Já takto úspěšně likviduji skvrny od šťáv, ovoce apod.,dokonce i barva na vlasy z trička je pryč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.