Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červené fleky od barvy na bílé mikině

Od: macach* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych poradit.Mám novou bílou mikču a při malování bytu mi ji pan malíř nechtěně postříkal červenou barvou(něco jako Primalex).

Nevíte prosím, čím to vyprat?Skvrny jsem namočila gelem od Arielu - na skvrny a nic.Už jsem ji i několikrát prala a nechce to pustit.

Moc děkuji za rady - hezký den Marcela

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud jste mikču už několikrát prala, skvrny se staly tzv. zapranými a prakticky již neodstranitelnými... Škoda mikči, bílá je krásná.

martan37*

DOBRÝ DEN,ZKUSTE ODLAKOVAČ NA NEHTY NA UŠNÍ ŠPILKU A ŠUDLIT A ŠUDLIT,HLAVNĚ ŠPILKY MĚNIT,JAK TO ZAČNE POUŠTĚT,MĚ TO POMÁHÁ NA HODNĚ FLEKŮ A NEZÁLEŽÍ,JESTLI JE S ACETONEM NEBO BEZ,JE TO SUPER I NA LEPIDLOVÉ SKVRNY OD ETIKET ČI LEPEK NA OBLEČENÍ,POTOM JEŠTĚ TECHNICKÝ BENZÍN,ALE S TÍM OPATRNĚ,JEN MÁLO,PAK OBLEČENÍ SMRDÍ,KDYŽ SE TO PŘEŽENE*slunce*

doplněno 19.06.09 07:40:

ARIEL MĚ OSOBNĚ VELMI ZKLAMAL,NEVYČISTÍ ANI ČOKOLÁDU,TROCHU LEPŠÍ JE WANISCH,ALE MUSEL BY HO ČLOVĚK MÍT VE 100L SUDU!

macach*
hodnocení

Ach jo, ani mi to neřikejte ...že už ji nevyperu...*plac*

binka*

Marcelo, mám vyzkoušeno, mohlo by pomoci - zkuste domestos , ten smradlavý čistič na WC. Pokud je mikina opravdu čistě bílá - jinak získáte pouze flek jiné barvy! Trošičku na skvrnu kápněte a uvidíte, pro začátek si vyberte tu nejmenší a na nejmíň viditelném místě. Trošku rozetřete a po chvíli vypláchněte. Já takto úspěšně likviduji skvrny od šťáv, ovoce apod.,dokonce i barva na vlasy z trička je pryč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]