Nejste přihlášen/a.
Já si myslím, že všichni prodejci se v první fázi snaží hodit vinu na spotřebitele. Spadlo vám, ochodil jste to, nepoužíval jste to podle návodu, použil jste to nevhodným způsobem. Kolikrát jsem to já a všichni moji známí slyšela?! Od bot, přes hodinky, pračky, protáčející se kličky u oken, až po zapáchající maso. Já bych opravdu pečlivě prozkoumala zárubeň, jestli tam není stopa po úderu a bránila bych se. Musel by to být úder snad beranidlem, aby zárubeň praskla a to by muselo být přece vidět. Začala bych tím, že bych vyhrožovala znalcem, kterého zaplatí ten, kdo prohraje. Nedala bych se!
Těžko říci...třeba vlhost v normě není..chtělo by to znovu překontrolovat vlhoměrem...,ale kvalitním.
Pokud by to šlo opravit svépomocí...asi bych se snažil s firmou dohodnout..a požádat je o trochu mořidla a laku...pochybuji,že změní názor, když už poslali dopis...hádat se s nima bude nejspíše zbytečné.
"...hádat se s nima bude nejspíše zbytečné."
Takže sklopit uši a radši se firmě ještě omluvit za to, že jsem je obtěžoval pokusem o reklamaci? Bohužel, takhle u nás jedná většina lidí. Pak jen někde v koutě tiše nadávají, že je zase někdo odrbal. Pokud si je tazatel stoprocentně jistý, že závadu nezavinil, musí se bránit! V krajním případě existuje něco, jako nezávislý odborný posudek, případně soudní znalec. Je to ovšem běh na dlouhou trať a vyžaduje pevné nervy. Záleží na tazateli, jestli mu to stojí za to.
Z odpovědi firmy vyplývá, že firma posoudila poškození jen podle fotky. Takže se na to nikdo z firmy ani nebyl podívat z blízka. Jejich expert je zřejmě jasnovidec, nebo si nechává dálkově radit od věštce v televizi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.