Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Horké kafe

Od: akrass® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, poraďte,

dá se koupit kávovar, aby bylo kafe horké? Zatím jsem ho nenašla... a je fakt, že i v restauracích mají často vlažné kafe... děkuji za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

1x
Jak horké je horké kafe? :)
Velky rozdil je, jestli ho udelaji do studeneho nebo predehrateho hrnku...

buss
hodnocení

0x

Já myslím, že z kávovaru jde kafe horké, protože je přehnáno horkou vodou, či párou, spařovací jednotka. Ostatně se můžete přece na teplotu zeptat. Měla by být kolem 90° C. Vyzkoušet - vrátit. Jde o VAŠE prachy, za ně žijí!. V hospodě si řekněte, co chcete, nebo vraťte. Náš zákazník, by měl být náš pán.

doplněno 19.05.15 20:37:

Ano, levné to možná neumí, u kvalitních bude ta teplota uvedena. Htová by měla být cca 65 °. Jsou speciál šálky, nebo používat silnostěnné. Je rozdíl kafe v hrnku zalévat vařící vodou.

hodnocení

No to právě u hodně kávovarů nejde... a v restauraci mi taky řekli, že to horké nejde, že to je prostě takový stroj... ano je třeba se zeptat, ale těch druhů je tolik, tak nevím, které preferovat ...

mire*
hodnocení

0x

Záleží taky na požadované velikosti šálku. Mám presovač, který udělá malé preso opravdu horké, ale když chci větší kafe tak prostě nestíhá vodu ohřát.

hodnocení

doma to je jedno, jaký šálek dám... klidně i malý, prosím napište mi, který presovač máte zde nebo na sarsilka@email.cz děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]