Nejste přihlášen/a.
Pošilhávám po nabídkách nových matrací. Jak jsem zjistil existují akce jako matrace 1+1 zdarma. taková Nora vypadá dobře a nemusel bych platit dopravu. Je to výhodné, nebo je to jen marketingový tah? Má s těmito matracemi někdo zkušenost? Vyplatí se to?
Matrace nejsou jako boty na jednu sezónu. Odpoutejte svou mysl od reklamních vějiček a uvažujte především prakticky. Rozměry, zatížení matrace (vaše hmotnost a hmotnost druhé osoby, když chcete dvě), materiál, prodyšnost, tuhost, konstrukce (v obchodech mívají na ukázku uříznuté profily, aby bylo vidět, jak je to uvnitř sestavené, z jakého materiálu, atd.) nebo pružnost, materiál potahu atd. atd... Jinak koupíte něco, co za půl roku proležíte, propotíte, nebo v zimě vám do matrace z boku potáhne pod záda studený vzduch.
Nechte si poradit od prodavače a nekupujte ve spěchu hned tu první s tím, že tam má prodavač právě jen ty dvě poslední. A vůbec nedejte na naučenou větu mnoha prodavačů "já ji mám taky a jsem s ní moc spokojený". To vám řeknou u všeho možného zboží, když se na něj prodavače zeptáte. Za své peníze chtějte to, co potřebujete a ne to, co vám právě nabízejí. I když i to může být kvalitní a odpovídat vaší potřebě, ale až po vašem zralém uvážení.
Samozřejmě,že to je věc marketingu. To by byl obchodník ,s prominutím, úplně blbý,aby dal něco zdarma. Cena matrace je zúčtována u té první.U matrací dejte radši na kvalitu, né na cenu.Dobré spaní je základ,vždyť na lůžku strávíme prakticky třetinu života !
To bych takhle nebrala. Nejvyšší cena neznamená ještě nejvyšší kvalitu. Záleží na vás, co od matrace očekáváte. Jestli vám vyhovuje spát na tvrdším, či naopak měkčím, jestli má být protialergická , jestli má mít pratelný povlak,jestli má být pružinová, nebo sendviřčová ...atd.Čím více požadavků, tím vyšší cena (.některé požadavky s prominutím nahouby). Jestli vám mohu radit, tak vyberte matraci mezi zlatou střední cestou. S jednou matrací stejně celý život nevystačíte a proleží se matrace levná i drahá.Mluvím z vlastní zkušenosti. Moje obě dcery si nakoupily matrace ve vysoké cenové kategorii a dnes už mají obě jiné. Jinak plně souhlasém s hostem-viz odpověd přede mnou.
Nechali jsme si matrace udělat na míru.Dříve jsem koupil také v akci,po 4 letech na výhoz proležené.pak nam známí doporucil jednu čalounickou firmu tady v čáslavi,s nedůvěrou jsem zašel z koukl a řeknu vám je to rozdíl.Jásdro není žádný vícevrstvý molitan ale přírodní latex,potah alovera,zpracování supr a o cene nemluvě.cca 3,5 tis kus.pri vyzvednutí jsem pochopil že jsem měl doma jen napodobeninu na dobré spaní,tohle bylo těžké ,pevné pružné oproti tomu doma co mělo být zdravotní.Tak že za mě hledat něco takového ,po roce nelituju .jsem vám ochoten dát kontakt kdyby něco
Ono záleží na použitých materiálech. Akce 1+1 nejsou špatné, ale je dobré si matrace olehat. Ty co jste si vyhlédl v Liberci, nevypadají špatně, ale co je to elastická pěna? Doporučuji se víc informovat a případně zkusit. Je toho spousta co se dá pořídit. My jsme pořizovali ve spisladce.cz a tam nám poradili opravdu dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.