Nejste přihlášen/a.
Dobry den, vedel by nekdo z vas (priblizne) kolik by byly naklady na vytapeni garsonky (24m2) podlahovym vytapenim? Mam zkusenosti pouze s ustrednim topenim a u podlahoveho vytapeni budou naklady urcite vyssi, nicmene nevim o kolik. Staci mi to priblizne, ale pro upresneni se jedna o byt uprostred (nahore, dole i vedle po stranach jsou dalsi vytapene byty). Jedna se o cinzak zcela zrekonstruovany, ale nezatepleny. Diky.
Pokud budete v jednom a tom samem bytu topit centralnim vytapenim, plynem nebo elektrinou, tak nakladove to pujde stejne. Nejlevnejsi centralni, drazsi plyn, nejdrazsi elektrina. Alespon tak jsem to vzdy slysel a s plynem a ustrednim topenim to mohu potvrdit.
Podlahové topení není problém, spočítal jste si náklady na jeho vytvoření? Mám obavy, že bude dražší než rozpočet několika let, navíc ve vašem prostoru zbytečná. Otázka je kolik potřebujete tepla, u každé osoby je to jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.