Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předbalkonová žaluzie nebo roleta

Od: wanesa* odpovědí: 2 změna:

Potřebovala bych poradit.Chci si pořídit (za co nejmenší cenu)buď předbalkonovou žaluzii nebo roletu na kliku.Moc se v tom nevyznám ale jde mi o to,aby šla pootevřít jako žaluzie a šlo do bytu i světlo.Mám zasíťovaný balkon ale ten je malý,parapet je cca 120cm vysoký a ten je zasíťovaný kvůli kočkám a když chci otevřít alkon dokořán,tak mám strach aby mi kočky nepřeskočily přes ty sítě.Proto ty žaluzie,které by byly do půli stažené a tím pádem bych se nemusela o ně bát...Nevíte nějakou dobrou firmu nebo soukromníka v karlovarském kraji?Už jsem oslovila cca 6 firem a cenové rozdíly jsou dost šílené od 12 tisíc do 6ti tisíc ale já si myslím,že by se dala sehnat levněji?Tady mám krátké video,kde jsem tedy točila duhu ale je tam vidět ten balkon a zasíťování.Chci dělat potom nové zasíťování ale potřebuji tu předbalkonní žaluzii.Máte s tím někdo zkušenosti?A hlavně me zajímá cena...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, marně hledám to vaše video. A tím pádem asi vašemu vysvětlení moc nerozumím.Vy se bojíte pouštět kočky na balkon? Na začátku vašeho dotazu jsem si myslela, že sháníte nějaké řešení pro kočky, aby i v případě chladu si mohly vyběhnout kdykoli chtějí na balkon a vy nepociťovala chlad z venku(proto ty žaluzie a světlo). a vy vlastně chcete pravý opak.,aby se ven nedostaly. Nedalo by se to vyřešit pouze přídavnáma dvířkama k balkonovám dveřím? Hodně takové bývaly ve venkovských staveních- jednoduchý rám, výplň síť a zavírání na obrtlík.To by drahé nebylo a svůj účel by splnilo. Jestli jsem ale váš dotaz nepochopila, považujte moji radu za bezpředmětnou.

wanesa*
hodnocení

Ono to video sem totiž nejde vložit,já si toho nevšimla,tady je balkon,je zasíťovaný a obývají ho jen moje kočky,já už se tam nedostanu ani pověsit prádlo,protože jsem musela zasíťovat i vršek aby mi nepřeskočily ven.Ale jelikož mám parapet jen do pasu a otevřela bych balkon dokořán,tak by byly schopné tu sˇíť přeskočit za prvním ptáčkem.Proto ty žaluzie předbalkonní.Takhle vypadá ten balkon.vnitřek je zasíťovaný,palubky a kočičí sítě a takhle mám i vršek.Ještě tam mám pro jistotu vyšší prkno a balkon je vždy otevřený jen tak cca 15cm aby kočky mohly na balkon a aby je nenapadlo vyskočit nahoru na síť a byly by venku.Fota pro představu jak vypadá ten balkonek a jak vypadají sítě.Jsou přímo pro kočky,nejsou skoro vidět a už drží 5 let...

doplněno 20.05.15 10:23:

No já sem nedostanu další dva obrázky toho balkonu z boku.Je to v jiném formátu.Musím to doma znovu vyfotit..

Předbalkonová žaluzie nebo roleta

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]