Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Filtrace vzduchu

Od: bylg odpovědí: 2 změna:
Potrebuju poradit, jak vymyslet a z ceho vyrobit cisticku vzduchu. Myslel jsem but vnitrni okruh cistit, nebo cistit nasavany vzduch z venku. Koukal jsem na cisticky, ale ta cena. Jsem celkem zrucny a proto si neco postavim sam. Co takhle ventilator nejakej filtr a nasledne vstup do bytu. Jen je otazka co pouzit za filtr.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Zkusil bych fitry do digestoře.

hodnocení

0x

Nainstalujte si rekuperační jednotku a zabijete 2 mouchy jednou ranou.

Jednotka se Vám postará o větrání a když do větve s čerstvým vzduchem osadíte filtrační box, můžete si zvolit jak moc a co všechno se má filtrovat. (od prachu, po chemikálie a zápach)

Filtrační materiál můžete použít obyčejné od houbičky na nádobí až po aktivní uhlí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]