Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padá dům

Od: uzivatelskejme odpovědí: 4 změna:

Nevím si ady bydlím v domě SVJ,kde mám byt v OV.je to pověřený vlastník ,není duševně zdráv ostatni čtyři členové SV J byty pronajali ,jde jenom o prachy,jsem v ID. nahlásila jsem stav na Obvodní úřad,MP,Všude slyším je to věc členů SVJ,jelikož pod domem chodí děti z mateřských škol,udivuje mě ta lidská lhostejnost,pusudky,že střecha brzy spadne jsou, vypracované pred nedávnem unikal v celém domě plyn,že dům díky vrtům tunelu BLANKA ty nejsou,,ostatní domy mají provedenou statiku.v Havanské ulici budeme čekat až dům spadne,doporučuji se této ulici vyhýbat víc už nezmůžu,než obyvatelé Bubenče této varovat než bude pozdě a upozornit na duševně a nebezpečného pacoše Olga

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, já jsem vždy slyšel jen: "Žižkovu a LIbni, zdaleka se vyhni". Vyhnu se tedy i Bubenči. Ale, máte SVJ, toho správce tam někdo dosadil (a platíte si ho) a že je magor asi nikdo dříve nevěděl=? Zkuste toho správce změnit za lepšího, který se bude o Váš společný majetek lépe starat (pokud je pravdou, co píšete a pokud je z čeho financovat údržbu).

Zdravím!

iz*
hodnocení

2x

SVJ jste přece i Vy! Co jste udělala pro zlepšení stavu (pro nápravu situace)?

Není-li řeč s ostatními členy, měla byste se obrátit na soud

(obecní ani městský úřad se tím zabývat nebude).

olusinka*
hodnocení

nevím jaký soud myslíte?jestli v České republice,to budu po desíti letech po smrti,

hodnocení

0x

nikde tu nevidím zmínku o podání podnětu na příslušný stavební úřad. Vyvolejte místní šetření, kde se věci řeknou na místě před zástupci úřadů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]