Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový nábytek

Od: emilly* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o nějakou ověřenou stránku s nábytkem. S přítelem jsme se nastěhovali do nového bytu a potřebuje trochu oživit. Chtěla bych objednávat přes internet ale zatím nemám zkušenosti s objednávání nábytku.. Poradíte mě někdo?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

faithoncemore*
hodnocení

1x

Dobrý večer, mám opakovaně vyzkoušený tento e-shop. Seriézní jednání, ochota.

hmnabytek.cz/...

hodnocení

1x

emilly-leničko, rozhodni se, kdo jsi a co chceš! *bum* Jestli máš na mysli reklamu, pak jsi vedle!

hodnocení

0x

Přítele nejlépe oživíte procházkou do nějakých obchodních center, ve kterých si nábytek prohlídnete a případně ho rovnou koupíte...

Na internetu je ověřené aukro, heureka, zbozi, atd...

.

Nicméně věřím že Vám sem brzy někdo nově registrovaný napíše nějaký zaručený super obchod ...

pohanka*
hodnocení

0x

Není nad to si věc pořádně prohlédnout, ohmatat, porovnat, poměřit, zjistit kvalitu, odstín. Zastávám názor prolézt pár obchodů a zjistit, co je k mání a potom možná s nabytými zkušenostmi z reálu, něco objednat na internetu. Je hezké něco očekávat, ale vrozená opatrnost mě napovídá, že si nechci přidělávat starosti s věcí, která by se mě nelíbila, nevyhovovala apod. Ale každý jsme jiný a máme jinak šťastnou ruku.

hodnocení

0x

já bral náký skřínky odtud dá se dohnat slušná cena a zle to nevypadá mt-nabytek.cz/...

tomas*
hodnocení

0x

Ahoj, mě se osvědčil tento obchod: ikea :)

johan*

Já jsem pracovně vytížený a zvolil jsem bytového designera tady u nas. Nevyjde to dráž protoze kolikrat lidi utraceji za hlouposti, tak to mame sladene a o nic jsme se nestarali. Ale mam pocit ze nabytek byl kombinovany z toho mt nabytku. Ja jsem volil pohodli www.vase-interiery.cz .

olinus*
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud jste ještě nevybrala, mrkněte na spisladce.cz. My sice pořizovali matrace, ale měli na prodejně i webu sortiment nábytku. Záleží na Vaší představě.

wanesa*
hodnocení

0x

Každý má jiný vkus ,já miluju starý nábytek z pravého dřeva,třeba styl anglického nábytku.Tady máte stránky jak anglického,tak italského,španělského...atd... klor.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]