Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o nějakou ověřenou stránku s nábytkem. S přítelem jsme se nastěhovali do nového bytu a potřebuje trochu oživit. Chtěla bych objednávat přes internet ale zatím nemám zkušenosti s objednávání nábytku.. Poradíte mě někdo?
Není nad to si věc pořádně prohlédnout, ohmatat, porovnat, poměřit, zjistit kvalitu, odstín. Zastávám názor prolézt pár obchodů a zjistit, co je k mání a potom možná s nabytými zkušenostmi z reálu, něco objednat na internetu. Je hezké něco očekávat, ale vrozená opatrnost mě napovídá, že si nechci přidělávat starosti s věcí, která by se mě nelíbila, nevyhovovala apod. Ale každý jsme jiný a máme jinak šťastnou ruku.
Každý má jiný vkus ,já miluju starý nábytek z pravého dřeva,třeba styl anglického nábytku.Tady máte stránky jak anglického,tak italského,španělského...atd... klor.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.