Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasklívání lodžií - jakou fa?

Od: astik odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, znáte prosím někdo dobrou, ne příliš drahou, firmu pro zasklívání lodžií? Jedná se o Prahu. Lítají a hnízdí na balkoně holubi, takže neustále velký nepořádek. Je to již neúnosné.:( Děkuji za odpovědi. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nám dávali takové sítě a není to ani vidět ,a holubi nejsou..to byla hrůza...

astik
hodnocení

Díky, já jsem taky pro síť, ale mamka chce zasklít, je pravda, že dálnice pod nosem není taky nic moc, takže je to asi lepší.

ONO zasklený balkon je fajn mám ho ,,ale na chodbě nám dávali ty sítě.Já jsem chtěla zasklít, doma,,,,ale jsou lidi,kteří si neuvědomí,že zasklený balkon je výheň ,když navíc je zasklený i spodek.Já mám spodek z jiného materiálu.A pak jak ten spodek čistit z venku? Já tedy nevím.,,

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den.Zkuste si vybrat z těch firem a za kolik to dělají.Stačí se jen zeptat přes internet a zadat jim míry lodžie.

uska*

zwiki - píšete, že si má tazatelka vybrat z těch firem, můžete napsat z kterých? Tazatelka chce levnu a dobrou firmu, jistě máte zkušenosti, jinak byste neodpovídal.

K dotazu - zkuste si zadat požadavek do aaapoptavky. Je to jednoduché a zdarma. Na email vám přijdou nabídky od firem i s cenou a můžete srovnávat. Buď si vyberete a nebo ne.

astik
hodnocení

Já chápu a umím si najít na netu firmu, ale už se z něho nedozvím, zda ta firma je dobrá. V dnešní době samejch zlodějů a patlalů, kteří si říkaj pofesionálové...

Proto se radím touto cestou. Díky *jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]