Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vodoinstalace - přípojka

Od: palenka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

skrz desku mi prochází přípojka vody (viz foto), která je bohužel trochu na křivo. Instalatérovi se to jeví jako problém. Hadice by se měla seříznuta nad betonovou deskou a osazena kolínkem a potom napojena na domovní rozvody. Vše by mělo být schované v podlaze. Co s tím?

Děkuji

P.

Vodoinstalace - přípojka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer123*
hodnocení

1x

Já bych nad tím dlouho nepřemýšlel a vyměnil instalatéra. S takovou prkotinou si musí snadno poradit.

Přípojku sice dělal mamlas, ale vyřešit to není problém. Možná instalatér v životě neviděl koleno na PE potrubí, tak mu poraďte.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkusil bych přípojku uříznout v menší výšce, na ní koleno (opačným směrem než je nyní) a druhé koleno, kterým udělá rovinu. Potom může hadice (trubka) pokračovat rovně pod podlahou. Zdravím!

P.S. Tedy, ta nová kolena směrem k těm kabelům.

frame*
hodnocení

0x

Jako největší problém se mi jeví instalatér.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]