Nejste přihlášen/a.
Zdravím,dneska jsem si koupila fritézu TEFAL FR490070,ale v krabici není nikde návod v češtině. Na netu jsem taky hledala,ale asi špatně,prostě jsem nic nenašla.Může mě někdo nasměrovat?Moc děkuji za radu.z
Prodejce je povinnen prodávat průmyslové zboží i s návodem v češtině.Takže se obraťte na prodejce a nebude-li chtít Vám vyhovět,zboží vraťte.
Já bych do toho nešel. Prodávající musí dát návod v češtině a předvést základní úkony obsluhy - to říká zákon na ochranu spotřebitele. . Je tu nebezpečí, že v případě poruchy a následné reklamace bude prodejce argumentovat nesprávnou obsluhou a reklamaci nebude chtít uznat. Podobné případy jsme řešili a bylo těžké oprávněnost prokázat. jmhad@seznam.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.