Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci si koupit kancelářské, patrně kolečkové křeslo ale při dlouhém hledání, žádné křeslo nesplňuje moje požadavky, pro dlouhodobé sezení. Hledám nějaké omyvatelné, minimálně na sedačce a prodyšné na sedačce, abych neměl problémy, jako mají řidiči z povolání = každou chvíli vlka na zadku. Sedák by měl být teda z omyvatelného materíálu a prodyšného, tenkého, čili třeba síťovina nebo dírkování, aby se zadnice nezahřívala a "dýchala". Prohledal jsem kdejaký virtuální šop ale nikde nic, snad jen jediné křeslo požadavku vyhovovalo ale to stálo kolem 17 000Kč:
ekresla.cz/... (toto ne)
Nemohu uvěřit tomu, že moje, myslím vcelku praktické požadavky se tolik míjí s nabídkami dneška. Otázka je prostá, kde koupit popsané křeslo?
Problém bude v nutné netradiční konstrukci.
Aby křeslo mohlo mít síťovaný sedák, tak by muselo být udělané konstrukčně zcela jinak než normální křesla.
Žádné naklápění, zvedání, polohování atd... takže výrobci většinou vyrábí prodyšné pouze opěradla.
doplněno 06.05.15 18:13:jinak nejlépe Vaše požadavky splní asi toto
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.