Zdravím, nevíte jak je to kompatilibitou křovinořezů? Zda pasuje třeba žací struna ze stihl na oleo mac nebo husqvarnu atd? Zda je tam stejný závit? Popřípadě jaký je Váš nejlepší křoviňák? Mám stih z 96 ale trochu mě u vového odrazuje cena. Samozřejmě nepotřebuji profi na sekaní 8h denně.
Strun je více druhů, typů - např. když jsem si koupil strunu hranatou, lámala se mi v hlavě a byť byla dobrá a drahá, ta hlava nebyla na tvar přizpůsobena a séct se nedalo. Hlava jako taková ale jde vyměnit - doporučuji vzít starý díl a zajet do nějakého toho hornbachu apod. - tam podle starého koupit nový díl.
I s tou strunou raději vzít hlavu, protože hlavy mají jiné dírky podle potřeby a výkonu... ale jestli myslíte samostatnou strunu (drát, lanko..) - pak se dá vyšroubovat u některých křoviňáků i ten závit samotný - je to takový červík...
Dobrou zkušenost mám s křoviňákem ABG - velmi silný motor.
Strunu kupujete len podľa priemeru aká bola namotaná v hlave,samotná hlava na niektoré pasuje bežne z viacerých typov a u niektorých len originál alebo od výrobcu,čo to robí pre rôznych výrobcov.Napr. Oregon.
Ahoj. Jen přidám vlastní zkušenost. Do hlavy, kde byla původní originální struna 2.4, jde namotat i 3. A dokáže povylézat i s automatem. Rozdíl je dost znát. Má vyšší výdrž.
No já pochopil že se ptáte na žací hlavu né strunu a ta pasuje na většinu křovinořezů levý závit M10 Jinak mám zkušenost ze STIHLEM a Oleo macem a stihl je lepší ale vlastním oleo-rozhodovala cena
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.