Nejste přihlášen/a.
Existuji vetsi typy Luxfer na jen ty klesicke 19x19 a pokud mozno kde je sezenu dekuji
já je také chci. Matné, co možná největší, ale ani ty 19x19 nebudou špatné. Mám v plánu z nich udělat sprchový kout a potom "okno" nad WC aby mi šlo více světla do chodby.
Je to špatný nápad?
Jen nevím, zda necuknu kvůli ceně, jen ten sprcháč mi vyšel asi na 12000 plus něco za dveře. A to ještě tuším mi to říkali bez DPH. Za to mám parní box.
Narovinu napíšu, že jsem z Bagno.cz, snad to nebudete brát jako spam a nevyžádanou reklamu. Pokusím se Vám co nejlépe poradit.
Nápad to špatný není. Luxfery se dají pořídit i daleko levněji: bagno.cz/... Na druhou stranu, čím jsou dražší, tím jsou hezčí. Matný bych do sprcháče raději nedával kvůli údržbě a světlu, a když už tak ty z řady Design. Jsou leptané (ne pískované, mají krásné bílé italské sklo a dají se vyzdít s minimální spárou): bagno.cz/....
Na brněnském stavebním veletrhu byl postavený nádherný sprchový kout z metalických luxfer. Pokud bude zájem mohu poslat foto.
Ohledně parního boxu: v této cenové hladině si koledujete o víc problémů než radosti. A poslední rada na závěr, napište do případné objednávku "Alf"a jestli nezapomenu dostanete na luxfery 10 procent slevu Nakonec záleží jen na Vás co se Vám líbí a pro co se rozhodnete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.