Dobrý den, mám plynový kotel zn.Thermona a přestal mi jít ohřev vody. Je průtokový a nejdříve se voda ohřívala jen na úplné minimum, pak už se plamen nerozžehl vůbec. Je neděle a v pondělí budu volat servis, ale nevíte někdo, v čem je problém? Děkuji za odpověď. Miroslav Vácha.
Mám sice jinou značku,ale měl jsem několikrát stejný problém.Pokud nepomohly tlačítka on/off či restart případně kohoutek vytočit naplno,byla to vždy práce pro opravare. I kdybych věděl,co tomu je.
Jestli spadnul tlak, stačí kotel vypnout, někde na přívodu vody je ventil, s tím otočte a jak bude na budíku tlak v zelené, nejlíp tak v půlce, tak to utáhněte a pusťte kotel. Potom už to bude v pořádku. Ale napřed se podívejte na ten budík, jestli je to tlakem.
mirekvacha
Tlakem to není, dopouštěcí ventil mám přímo pod kotlem a tlak kontroluji a podle potřeby dopouštím. Nepomáhá ani resetování kotle. Děkuji všem za snahu poradit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.