Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde ohřev vody u plynového kotle

Od: mirekvacha odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mám plynový kotel zn.Thermona a přestal mi jít ohřev vody. Je průtokový a nejdříve se voda ohřívala jen na úplné minimum, pak už se plamen nerozžehl vůbec. Je neděle a v pondělí budu volat servis, ale nevíte někdo, v čem je problém? Děkuji za odpověď. Miroslav Vácha.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Mám sice jinou značku,ale měl jsem několikrát stejný problém.Pokud nepomohly tlačítka on/off či restart případně kohoutek vytočit naplno,byla to vždy práce pro opravare.
I kdybych věděl,co tomu je.

marmar*
hodnocení

2x
Jestli spadnul tlak, stačí kotel vypnout, někde na přívodu vody je ventil, s tím otočte a jak bude na budíku tlak v zelené, nejlíp tak v půlce, tak to utáhněte a pusťte kotel. Potom už to bude v pořádku. Ale napřed se podívejte na ten budík, jestli je to tlakem.
mirekvacha
hodnocení

Tlakem to není, dopouštěcí ventil mám přímo pod kotlem a tlak kontroluji a podle potřeby dopouštím. Nepomáhá ani resetování kotle. Děkuji všem za snahu poradit.

olinlito
hodnocení

0x

Zkus zahýbat všema čidlama od elektriky tedy spíš elektroniky, který uvidíš. Někdy to zabere a pokud se nebojíš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]