Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spojit kameninu + KG?

Od: stanley110* odpovědí: 5 změna:

Zdravím znalce.

Potřeboval bych poradit,jakým způsobem se napojuje KG potrubí do klasické kameniny?

Jde o napojení Kg 125 do 200 keramiky(klasická venkovní přepadovka)

Všem děkuji za návody a přeji hezký zbytek víkendu. Stanley

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Nejdřív musíte dát na KG potrubí redukci a dostat se na DN200.Potom použijete přechod z KG na kameninu.Je to standardní záležitost.Netřeba nic vymýšlet.
stanley110*
hodnocení

Asi jsem to špatně formuloval.Tvarovky a potrubí mám už sehnané,jen bych rád zjistil,jestli se ta přechodka nějak utěsňuje,nebo tmelí? Jen tak to nasadit asi není uplně pevný...

Nemáte je sehnané, pokud ano, měl by jste tam i těsnění do KAM hrdla..Nic se tmelit nemusí.To by Vám v odborné prodejně měl prodavač říct.
stanley110*
hodnocení

:D Jsou objednány :D Přesně tohle jsem potřeboval vědět,díky MOC!

Rádo se stalo:)
Ono je těch způsobů více, v případě dříku na kameninové troubě bez hrdla se použije zase jiný spoj.Vždy je to o přesném "zadání" co vlastně potřebujete..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]