Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebuji poradit se skladbou lehké plovoucí podlahy v nově zrekonstruovaném podkroví ve 2.patře staršího rodinného domu.Stávající stav je podlaha/strop je z dutých cihel,asi něco jako hurdisky a beton asi 5 cm.Beton je hrubý ale celkem rovný asi -3mm.Na podlaze je položeno vedení k radiátorům z Alpexu.Podlahu musím zvednout asi o 10cm.Moje jediná podmínka je dlažba.Uvažoval jsem o minerální vlně,sádrovláknité desky a na to dlažba.U vlny však mám strach ze stačitelnosti,nevím jak se bude chovat třeba 6 cm pod kuchynskou linkou.Navíc na stránkách Rigips jsem našel pouze zmínku o EPS a to maximálně 250mm.Vatu jsem chtěl hlavne kvůli zvukové izolaci,jinak s polystyrenem nemám problém.Nebo mohu použít kombinaci EPS a vlny? Nebo máte úplně jinou alternativu? U desek Rigips je navíc dost vysoká cena,mohu použít nějakou levnější variantu? Předem všem děkuji za odpovědi.Martin
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.