Nejste přihlášen/a.
Tuhle nyny vrchní matraci zakupte a bude Vám skvostně:
doplněno 18.05.15 16:25:Koupila jsem ji všem z rodiny.
Jojo, to je ona. Mám ji i na široké posteli. 150 x 200cm. Je skvělá!
doplněno 19.05.15 06:40:Včera jsem ji viděla v Kauflandu, ale za kolik, to nevím. V Jysku je jistá.
Dobrý večer. To koukam jako blázen ze by stačila jen tloušťkou 4cm. Ani není dráha. Takže příští měsíc jdu koupit a pak napiši.
doplněno 18.05.15 21:05:Aha tak že na další měsíc nemůžu čekat akce je jen do 27.5.
No ony ty akce se v Jysku opakují, tak zhruba za dva za tři měsíce bude zase nějaká podobná...ale je to dobrý kup. Jednou jsem chtěla ušetřit a koupila jsem na gauč jinou "placičku" (tak tomu říkáme), přes internet, ale to byl jen obyčejný molitan v pěkném potahu, nic moc. Kdežto tahle vrchní matrace z Jysku je fakt kvalitní a velice příjemná. Dokonce bych řekla, že spaní na tvrdé matraci s touhle měkoučkou věcí navrch je mnohem pohodlnější než spaní na střednětvrdé matraci.
Dobrý den, no, ale říká se, že na bolavá záda je správné spát na tvrdém. Pokud jste dosud spala jako "princezna na hrášku", tak se nemůžete divit. Já myslím, že si zvyknete. Co manžel?
Ten spí dobře? Zdravím!
doplněno 01.05.15 08:14:No, vidíte - Vy si budete stěžovat 2 - 3 týdny a potom si zvyknete také. Horší je zvyknout si na nové zuby .
No, tak se podložte nějakou prošívanou dekou nebo molitanem - a postupně si zvykat.
Pokud máte špatný rozměr matrace a je do rámu velká, a nebudete chtít podle rady níže matraci prodat, tak zkuste obal rozepnout. Předpokládám, že máte na obvodu zip, mají to snad už všechny kvalitní matrace, manžel ať vezme nůž /řezačku/ a milou matraci po krátké nebo dlouhé straně ušmikne. Prostě tak, kde se Vám nevejde, pokud máte toto vysvětlení, že nemá kam matrace uhnout. Někam si to neumím představit, ale když to píšete. Obal matrace pak opět navléknete a uvidíte, jestli to pomůže. Prostě bych se snažila nějak si pomoci. Buď to půjde anebo ne. Až po vyčerpání těchto možností bych šla pro novou.
Já osbně bych si nezvykla(jsem na matrace vybíravá)a matraci bych nekoupila přes inzerát.Přece jenom člověk neví jak dlouho jí ti lidé používali...ta nedůvěra by tam byla.Asi byste jí museli nabídnout o dost levněji,ale zkusit můžete.Podejte inzerát,třeba do místních novin,na net...a já bych tam napsala "nevhodný dárek".S tím vrácením máte pravdu,stejně by vám řekli,že jste měli čas si věc vyzkoušet a nic vám nevezmou.Taky záleží jestli máte pod matrací pevný rošt.Kdyby jste měla pružný,tak to poležení bude zase jiné.Třeba vyměnit rošt,pokud to jde,ale jestli je matrace hodně vysoká nemusí to pomoct.Takže buď se pokusíte si zvyknout nebo jí levněji nabídnete na prodej.
Když to nebudete umět vyřešit, poohlédněte se po, nevím, jak se tomu správně říká. Kdysi se tomu říkalo čabraka. Je to taková jako žíněnka z paměťové pěny, cca 8-10cm vysoká, která se dává na madraci, pod prostěradlo. Ta je úžasná. Mám ji už nějaý rok na tvrdé madraci. I dcera se skoliozou páteře ji má a velice ji chválí. Mladí ji dali pryč, že je na ně hodně měkká a teplá. Jen je to zase věc na věci a kapku je to vidět. Ideální by bylo, dát ji pod povlak na madraci. Ale to nejde.
Růženko, Jitulka píše totéž. No a co, že bude vysoká. Já jsem si nechala dělat vysokou postel ze dřeva a na ní je vysoká madrace. Dobře se z ní vstává, když mě bolí v zádech.
Dobrý den. Kupovali jste si čabradku po internetu? Nebo v obchodě. Vzpomenete si kolik stála? Já se už bojím co koli aby to nebylo zase nevyhovující.
Dobrý den,
škoda, že jste nenakoupili u spisladce.cz/... mají tam možnost výměny matrací do 30 dnů od převzetí, což je výhoda, pokud se stane, že matrace nevyhovují. Já si naštěstí pořídila napoprvé dobře a teď spim naprosto bez buzení. Co se týče tvrdých matrací, říkali mi na prodejně, že né vždy je na tyto problémy tvrdá matrace dobrá. Řešili jsme matraci pro babičku, která má obdobné problémy. Co Vám doporučil doktor?
Dobrý den, tak pak zkuste, jak již Vám tu někdo doporučoval, použít na matraci topper z paměťové pěny. Mělo by to minimálně zpříjemnit, ale člověk osobně nemá zkušenost, jen z doslechu. I tak doporučuji prodejnu, kde jsem pořizovala já, zprostředkují v téhle oblasti téměř vše, ale to asi nejen tam.
Růženko, pořiďte si na novou matraci tzv. ,,topper,,. Měkká, přispůsobivá Visco-topper a druhá je ze studené pěny stabilní a pružná. Takže možná pro Vás by byla vhodná ta první varianta. Jsou vysoké od 4cm do 8cm. Jsou i různé velikosti. Vše najdete na ,,Kika,, a mají právě slevy na tyto produkty. Ale jak zde již někdo napsal, matrace se kupují osobně a poleží se na nich ještě v obchodě a delší dobu, toto se nedá uspěchat, vždyť na tom spíte až osm hodin a při nemoci celý den. Zkuste i ty topper - chrániče vyzkoušet anebo prostě kupte pouze pro sebe kvalitní a pohodlnou novou matraci. Investujete do svého zdraví. A tu svou i když se ztrátou zkuste prodat apod. Dobrá firma na matrace je Purtex.
Ty lamelové rošty, máte je nebo nemáte? Zkuste i tyto změnit.
Já jsem se na tvrdé matraci trápil 10 let a nezvykl jsem si. Pak jsem si koupil novou, ó ta úleva. Dnes bych už neváhal a být na vašem místě, koupil bych bez váhání novou. Uvědomte si, že v posteli trávíte skoro polovinu času z celého dne a to se vyplatí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.